Alle vakantietips
+31 6 40689884

Op zondag is de grote en gezellige bio-markt Liliomkert in Káptalantóti bij Tapolca. Hier komen bezoekers van heinde en ver naar toe. De markt is in het hoogseizoen elke zondag de hele dag open, in het voor- en naseizoen alleen 's ochtends. Parkeren is gratis.  

Combineer dit eventueel met een bezoek aan het Stenenmeer (Kőtenger) in Szentbékkálla en de grotten van Tapolca, zie: Balaton Vakantie Tip 40

Elke zondagochtend is er een gezellige marktje in Cserszegtomaj waar u van alles kunt kopen tegen heel aantrekkelijke prijzen. De markt opent 's ochtends al vroeg en is het hele jaar door geopend. De markt ligt aan de rand van het dorp, op de weg van Keszthely naar Várvölgy. Gratis parkeren.

In Hévíz (geopend donderdagmiddag en zaterdagochtend) en Keszthely (woensdag- en zaterdagochtend) zijn gezellige markten op door-de-weekse dagen. 

Op woensdag is de grote markt in Fonyód open waar ook huisdieren te koop zijn. Zelfs Nederlandse kaas is hier verkrijgbaar! Ook hier kunt u gratis parkeren.

Lekker vroeg op, naar de markt en weer nagenieten bij uw vakantiehuis of appartement. Dat is nou lekker onthaasten in Hongarije!

Vakantiehuis Balaton geeft u tips om uw verblijf in Hongarije te veraangenamen. Opvolging van deze tips geschiedt geheel op eigen risico.

Overzicht van alle Balaton Vakantie Tips: Vakantietips