Alle vakantietips
+31 6 40689884

Met veel waterpartijen, vogelsoorten, uitkijktorens, wandelpaden en bos komt u helemaal tot rust. Het bijzondere vogeleiland met de karakteristieke brug en het buffelreservaat, alles in een oase van rust en schoonheid.

Kis Balaton is een natuurgebied dat onder strenge controle staat van de authoriteiten. Het heeft ook een waterzuiveringsfunctie. In het Balatonhuis in Zalavár treft u uitgebreide informatie aan over het verleden, de toekomst en de unieke flora en fauna van Kis Balaton.

Als u door het park gaat komt u in Kápolnapuszta waar het buffelreservaat ligt en in Vörs kunt u het folkloremuseum bezichtigen. Het eilandje Kanyavár dat via de drie houten bruggen te bereiken is, is een broedplaats voor diverse unieke vogelsoorten.

Huur een fiets of wandel door het prachtige natuurreservaat. Er zijn ook georganiseerde bustochten die u door het reservaat rondrijden. U kunt er vanaf uw appartement of vakantiehuis aan het Balaton ook met de auto naar toe. Het ligt ten zuidwesten van het Balatonmeer bij vliegveld Hévíz-Balaton Airport, Sármellék. Het is slechts 15 minuten rijden vanuit Keszthely.

Bekijk de website van Kis Balaton.

Vakantiehuis Balaton geeft u tips om uw verblijf in Hongarije te veraangenamen. Opvolging van deze tips geschiedt geheel op eigen risico.

Overzicht van alle Balaton Vakantie Tips: Vakantietips