Nieuws
+31 6 40689884

1 maart 2019 - De bekende Red Bull Air Race zal op 13 en 14 juli 2019 boven het Balatonmeer en niet in Boedapest plaatsvinden. Dit is vandaag officieel bekendgemaakt. De plaats waar het wordt gehouden: Zamárdi nabij Siófok, alwaar ook het jaarlijkse Balaton Soundfestival plaatsvindt.

Boedapest verleent niet meer de benodigde vergunningen om het evenement doorgang te laten vinden. Informatie vindt u op de website. Wij houden u op de hoogte!

22 maart 2019 - Inmiddels zijn alle deelnemers die het Volt-festival tot een succes zullen gaan maken bekend. Het festival wordt altijd aan het begin van de zomer georganiseerd, dit jaar van 26 tot 29 juni. Het vindt plaats in Sopron, tussen Wenen en het Balatonmeer. Kijk op de website voor meer informatie.

14 april 2019 - Nabij het vleigveld Sármellék en het natuurpark Kis Balaton (klein Balaton) is onlangs een nieuwe achtbaan in gebruik genomen. 

Deze 8-baan maakt onderdeel uit van het avonturenpark Zobori in Zalaszabar. Een aanrader om met uw kinderen naar toe te gaan tijdens uw vakantie in Hongarije.

Dit is overigens de enige 8-baan in heel Hongarije.

Vakantiehuis 1

Vakantiehuis voor 8 personen met 4 slaapkamers. Heerlijk zwembad en een prachtig Balatonpanorama!
Info & Boeken

Vakantiehuis 2

Dubbel huis voor 4 en voor 6 personen met gemeenschappelijk zwembad.
Info & Boeken

Vakantiehuis 3

Luxe vakantiehuis voor 9 personen met 4 ruime slaapkamers en een whirpool op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken

Vakantiehuis 4

Luxe vakantiehuis voor 10 personen met 4 slaapkamers op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken