Nieuws
+31 6 40689884

14 februari 2019 - De bekende Red Bull Air Race zal op 4 en 5 juli 2019 boven het Balatonmeer en niet in Boedapest plaatsvinden. Dit is tenminste de verwachting van de burgemeester van Keszthely die het verzoek officieel bij de organisatie heeft ingediend.

Boedapest verleent niet meer de benodigde vergunningen om het evenement doorgang te laten vinden. Keszthely beschikt met Hévíz in de buurt over voldoende hotelcapaciteit, terwij de vliegtuigen vanaf de luchthaven Sármellék kunnen opstijgen om hun shows te vertonen. Informatie op de website. Wij houden u op de hoogte!

 10 februari 2019 - De Hongaarse munt, de Forint, staat vandaag op ruim 320 ten opzichte van de euro.

De Hongaren zien de buitenlandse producten duurder worden, maar daar tegenover staat dat de buitenlanders die op vakantie gaan naar Hongarije steeds meer voor hun euro-geld krijgen.

Hongarije, dat toch al tot een van de goedkoopste vakantielanden van Europa gerekend mag worden, wordt hiermee nog aantrekkelijker om er in 2018 naar toe op vakantie te gaan.

Bekijk: koers van de forint.

18 november 2018 - Ten behoeve van de vissport is het Balatonmeer recentelijk weer aangevuld met vele kilo's verse, jonge vis. Voornamelijk karper wordt elk jaar uitgezet, afgelopen seizoen zelfs 370.000 kg.

Daarnaast wordt de visstand aangevuld met snoek en snoekbaars. De sportvisser kan dus ook komend seizoen zijn/haar hart weer ophalen!  

De visstand, de sportvisserij en de waterkwaliteit worden door de overheid streng bewaakt (Kdtvízig).

Vakantiehuis 1

Vakantiehuis voor 8 personen met 4 slaapkamers. Heerlijk zwembad en een prachtig Balatonpanorama!
Info & Boeken

Vakantiehuis 2

Dubbel huis voor 4 en voor 6 personen met gemeenschappelijk zwembad.
Info & Boeken

Vakantiehuis 3

Luxe vakantiehuis voor 9 personen met 4 ruime slaapkamers en een whirpool op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken

Vakantiehuis 4

Luxe vakantiehuis voor 10 personen met 4 slaapkamers op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken